Nou Contes eBook

ISBN 9788499302362
AUTOR(A) J.d. Salinger
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,48 MB
Emprende2020.es Nou Contes Image
Nou contes de J.D. Salinger, es va publicar per primera vegada amb traducció de Quim Monzó i amb el títol Just abans de la guerra amb els esquimals.Quan J.D. Salinger va veure els exemplars amb el títol canviat, es va posar fet una fúria, i va exigir la retirada immediata de tots els exemplars. La ràpida reacció d’Empúries va reconduir la situació i recomposar les relacions, i des d’aleshores Salinger s’ha consolidat com un dels autors més emblemàtics del nostre catàleg.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Nou Contes con emprende2020.es. Lea el PDF de Nou Contes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Nou Contes y otros libros de J.d. Salinger.

Eduard Márquez va debutar en la literatura catalana amb dos llibres de contes que van rebre l'elogi unànime de la crítica. Es tracta de Zugzwang (1995) i L'eloqüència del franctirador (1998), dos llibres desapareguts que han esdevingut mítics. Amb el rigor quirúrgic que el caracteritza, Eduard Márquez els ha revisat i ha condemnat a l'oblit vint-i-nou contes.

El vestit nou de l'Emperador (Petits contes) (Catalán) Tapa blanda - 5 feb 2013. de Conte Popular (Autor), Ximena Maier Pan de Soraluce (Ilustrador), Eva Aubarell Solduga (Adaptador) & Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones. Precio Amazon Nuevo ...