Els Marges De La Moral eBook

ISBN 9788478279258
AUTOR(A) Joan-carles Melich
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,59 MB
Emprende2020.es Els Marges De La Moral Image
La moral és pública i cultural. No hi ha moral privada. Qualsevol cultura, en un moment determinat de la seva història, té uns «marcs normatius», això és, una sèrie de principis, lleis, costums, hàbits, valors. que organitzen els comportaments dels seus ciutadans en les seves vides quotidianes. L'educació, en aquest cas, té la funció de transmetre la moral a les noves generacions. Tanmateix, els autors d'aquest llibre creuen que l'ètica no és la moral. A diferència d'aquesta, l'ètica és la resposta a la demanda del rostre de l'altre, una resposta que se situa en els marges de la moral, en els límits del bé i del mal.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Els Marges De La Moral en formato PDF. El libro Els Marges De La Moral en formato MOBI. El libro Els Marges De La Moral en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan-carles Melich. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Els marges són una construcció típica de les Balears. De fet, les primeres referències escrites sobre aquests elements es troben al s.XIII i a Mallorca, concretament a la Serra de Tramuntana, hi ha 169,627 m 2 de superfície de marjades, que suposen uns 17 134 m de marges.

Els marges de la moral. . Una mirada ètica a l'educació Alguacil de Nicolás, Montserrat / Boixader Corominas, Agnès / Canelles Torres, Jordi / Fons Esteve, Montserrat / Llovet Pomar, Jordi / Mèlich Sangrà, Joan-Carles / Palou Sangrà, Juli / Poch Avell