El Mon Blau eBook

ISBN 9788417627768
AUTOR(A) Albert Espinosa
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,42 MB
Emprende2020.es El Mon Blau Image
El caos es allò que et fa diferent. Allò que la gent no entén de tu ique desitja que canviïs. Però el caos és part d'un mateix,per això, quan algú no t'entengui digues-li:«Estima el meu caos»El món blau. Estima el teu caos es la nova novel·la de l'Albert Espinosa; una història que enllaça amb El món groc i Polseresvermelles i amb la que es tanca una trilogia de colors que parlen de vida, de lluita i de mort.Espinosa ens introdueix en una narració d'aventures i emocions sobre ungrup de joves que s'enfronten a un gran repte: revelar-se contra un món que intenta endreçar el seu caos.A través de cinc personatges, una illa i una recerca incessant perviure, l'autor torna a introduir-nos en el seu univers particular ambuna història que es desenvolupa en un món oníric i fantàstic, amb un inici contundent i un desenllaç ple d'esperança i de llum.La crítica ha dit:«El proverbi deia "coneix-te a tu mateix". Ni parlar-ne, desconeix,prova, crea, equivoca't, perquè no hi ha respostes correctes, ini tansols els proverbis poden dir què ets o què has de ser. Aquest és el motor d'El món blau. Estima el teu caos.»La Razón«Albert Espinosa posseeix un estil humà i sensible que et porta molt mésenllà de la ...
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Mon Blau en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de El Mon Blau en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Mon Blau en tu teléfono, tableta o navegador!

el mon blau Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.

el mon blau Parece que JavaScript está deshabilitado en su navegador. Para obtener la mejor experiencia en nuestro sitio, asegúrese de activar Javascript en su navegador.