Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris eBook

ISBN 9788480618465
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,74 MB
Emprende2020.es Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris Image
Aquest volum pràctic de qüestionaris es configura com un element complementari de preparació de les proves selectives d’accés als cossos Superior i de Gestió d’administració de la Generalitat de Catalunya, i a la vegada, per la coincidència de programes oficials, de les oposicions específiques de l’escala superior d’administració general, Juristes criminòlegs de la Generalitat de Catalunya, i dels grups Tècnic i de Gestió de l’Institut Català de la Salut. Per complir amb la seva finalitat i facilitar la preparació respectiva, el llibre ofereix diferents tipus de test basats tots en el contigut dels programes oficials: qüestionaris per temes, qüestionaris per blocs i simulacres d’examen amb un total de 2.400 preguntes de totes les matèries.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris con emprende2020.es. Lea el PDF de Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Cos Superior I Cos De Gestio: Questionaris y otros libros de Vv.aa..

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e

Title Slide of Cos superior i Cos de gestió GenCat - Constitucional Tema 2 LinkedIn emplea cookies para mejorar la funcionalidad y el rendimiento de nuestro sitio web, así como para ofrecer publicidad relevante.