Metamorfosis (Cat) eBook

ISBN 9788498593198
AUTOR(A) Ovidi
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,53 MB
Emprende2020.es Metamorfosis (Cat) Image
Aquest volum presenta els set primers llibres de les Metamorfosis d’Ovidi, una obracabdal de la literatura llatina i un pou inesgotable d’històries que han trenat laimaginació i la iconografia del món occidental. Disfressats, segons les èpoques, deguerrers, de cortesans, o de figures divines en la tapisseria de certs objectes dedecoració, els personatges que viuen en les seves planes han poblat la nostra culturad’amors, baralles i transformacions, i han infós a la naturalesa tot el registre de lespassions humanes. L’edició conté el text original i la traducció al català del poema,convenientment anotada, així com un pròleg de Jaume Juan, llatinista i professor de laUniversitat de Barcelona.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Metamorfosis (Cat) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Metamorfosis (Cat) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Metamorfosis (Cat) en tu teléfono, tableta o navegador!

La metamorfosis no sólo es el mejor relato de Kafka, sino que quizá sea la narración corta más importante del siglo XX, al proporcionarnos algunas claves para intentar entender la trágica existencia real, el humano tormento y la paradoja de estar vivos. ficha técnica.

metamorfosi arquitectes slp. Bertran 56, baixos 08023 Barcelona t. 932 111 458 [email protected] [email protected]