Quan Ens Fem Vells eBook

ISBN 9788498051643
AUTOR(A) Josep Lligadas Vendrell
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,55 MB
Emprende2020.es Quan Ens Fem Vells Image
Ens ho diuen per tot arreu, que el que val és ser jove i tenir un cos perfecte i molta vitalitat. I no és així. El que val és viure amb plenitud tots els moments de la vida, totes les situacions. Aquest llibre, amb textos de reflexió i pregària, i amb dibuixos amables, vol ajudar-nos a viure a aquesta etapa decisiva que és la vellesa. Un bell regal.Ens ho diuen per tot arreu, que el que val és ser jove i tenir un cos perfecte i molta vitalitat. I no és així. El que val és viure amb plenitud tots els moments de la vida, totes les situacions. Aquest llibre, amb textos de reflexió i pregària, i amb dibuixos amables, vol ajudar-nos a viure a aquesta etapa decisiva que és la vellesa. Un bell regal.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Quan Ens Fem Vells con emprende2020.es. Lea el PDF de Quan Ens Fem Vells en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quan Ens Fem Vells y otros libros de Josep Lligadas Vendrell.

M'han enviat per e-mail, aquest escrit, que primer m'ha fet gràcia, i després m'ha fet reflexionar... els que us pugueu sentir identificats...serà que ens fem vells?...

Atenció: Aquest fil té més d'un any d'antiguitat, i els seus continguts podrien haver quedar obsolets.