Quan Ens Fem Vells eBook

ISBN 9788498051643
AUTOR(A) Josep Lligadas Vendrell
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,99 MB
Emprende2020.es Quan Ens Fem Vells Image
Ens ho diuen per tot arreu, que el que val és ser jove i tenir un cos perfecte i molta vitalitat. I no és així. El que val és viure amb plenitud tots els moments de la vida, totes les situacions. Aquest llibre, amb textos de reflexió i pregària, i amb dibuixos amables, vol ajudar-nos a viure a aquesta etapa decisiva que és la vellesa. Un bell regal.Ens ho diuen per tot arreu, que el que val és ser jove i tenir un cos perfecte i molta vitalitat. I no és així. El que val és viure amb plenitud tots els moments de la vida, totes les situacions. Aquest llibre, amb textos de reflexió i pregària, i amb dibuixos amables, vol ajudar-nos a viure a aquesta etapa decisiva que és la vellesa. Un bell regal.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Quan Ens Fem Vells en formato PDF. El libro Quan Ens Fem Vells en formato MOBI. El libro Quan Ens Fem Vells en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Lligadas Vendrell. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Ens van ensenyar alguns dels seus trucs i vam riure molt! Aquí us deixem algunes de les preguntes que ens van respondre. - Què has de fer per entrar al Ball de Dames i Vells? - Cadascú ha entrat per una circumstància diferent. Jo, per exemple, vaig entrar quan a un assaig vaig veure que faltava una dama.

Si demostrem que no volem pecar i que odiem el que està malament, Jesús ens curarà. En el futur, ens traurà la imperfecció que ara patim. Ho farà com a Rei del Regne de Déu. El pecat no desapareixerà de cop. Ens el traurà a poc a poc durant un període de temps. Aleshores, quan ja hagi desaparegut del tot, mai més ens posarem malalts.