Quan Ens Fem Vells eBook

ISBN 9788498051643
AUTOR(A) Josep Lligadas Vendrell
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,21 MB
Emprende2020.es Quan Ens Fem Vells Image
Ens ho diuen per tot arreu, que el que val és ser jove i tenir un cos perfecte i molta vitalitat. I no és així. El que val és viure amb plenitud tots els moments de la vida, totes les situacions. Aquest llibre, amb textos de reflexió i pregària, i amb dibuixos amables, vol ajudar-nos a viure a aquesta etapa decisiva que és la vellesa. Un bell regal.Ens ho diuen per tot arreu, que el que val és ser jove i tenir un cos perfecte i molta vitalitat. I no és així. El que val és viure amb plenitud tots els moments de la vida, totes les situacions. Aquest llibre, amb textos de reflexió i pregària, i amb dibuixos amables, vol ajudar-nos a viure a aquesta etapa decisiva que és la vellesa. Un bell regal.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Quan Ens Fem Vells con emprende2020.es. Lea el PDF de Quan Ens Fem Vells en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quan Ens Fem Vells y otros libros de Josep Lligadas Vendrell.

Mercat dels Encants Vells de Barcelona Mercat dels Encants Vells o Fira Bellcaire de Barcelona. Nosaltres mai haviem anat als antics Encants Vells perquè no ens havia atret mai. Fa unes setmanes passejant per la zona vem passar per davant el nou recinte i ens vem animar a entrar-hi a fer una ullada.

A Els vells amics Sílvia Soler s?endinsa en l?apassionant aventura que suposa la recerca del sentit de la vida i ens mostra per què l?amistat és un valor que cal preservar per sempre. De vegades pensava que potser, en realitat, ja no érem amics, però que estàvem sentimentalment lligats a aquella amistat que, durant anys, ens havia sostingut.