Nits Fredes eBook

ISBN 9788483307229
AUTOR(A) Ba Jin
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,67 MB
Emprende2020.es Nits Fredes Image
A la superpoblada ciutat de Chongqing, capital provisional del govern xinès durant la Segona Guerra Sinojaponesa (1937-1945), Wang Wenxuan, la seva mare i la seva dona sobreviuen com poden des de fa mesos. A Chongqing la vida és dura i desesperada. La ciutat viu aclaparada per les contínues alarmes antiaèries, el caos urbà i l'amenaça constant de l'evacuació. Tothom té la sensació de viure els últims moments d'una civilització destinada a desaparèixer.La petita família del protagonista viu també abocada a la fallida. Wang, un intel·lectual humiliat, poca-pena i malalt, es debat entre la veneració per la seva mare, aferrada a les tradicions de la vella Xina, i l'amor a la seva esposa, una jove moderna que encarna els valors morals introduïts per la cultura occidental. La boira, el fred i la foscor de les llargues nits sense electricitat són l'escenari del seu conflicte familiar, que inevitablement està destinat a esclatar.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Nits Fredes en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Nits Fredes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Nits Fredes en tu teléfono, tableta o navegador!

Nits (known until 1989 as The Nits) are a Dutch pop group founded in 1974. Their musical style has varied considerably over the years, as has their line-up with the core of Henk Hofstede (the group's lead singer and lyricist), Rob Kloet, drummer, and Robert Jan Stips (Supersister, Gruppo Sportivo, Golden Earring), keyboards.

Five Nights At Freddy's In Real Life (Fnaf) #FNAF. game boy tamil. Loading... Unsubscribe from game boy tamil? Cancel Unsubscribe. Working... Subscribe Subscribed Unsubscribe 642K.