Cop D Escombra Al Rei Cogombre eBook

ISBN 9788475963501
AUTOR(A) Christine Nostlinger
FECHA 1992
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,58 MB
Emprende2020.es Cop D Escombra Al Rei Cogombre Image
És una de les novel.les millors i més divertides de Christine Nöstlinger. Va guanyar el premi al millor llibre juvenil d'Alemanya el 1972. Aquesta és la història fantàstica de la família Canals —l'avi, els pares i els tres germans— amb el rei Kumi-Ori. Tota la vida de la família queda trasbalsada a partir del dia en què coneixen el despòtic i mentider rei del soterrani i aquest els demana asil polític. Des d'aleshores res no serà igual: ni l'escola, ni la feina, ni les vacances de Pasqua.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Cop D Escombra Al Rei Cogombre en formato PDF. El libro Cop D Escombra Al Rei Cogombre en formato MOBI. El libro Cop D Escombra Al Rei Cogombre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Christine Nostlinger. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Cop d'escombra al rei cogombre (1971) és una novel·la que ens ofereix amb generositat les millors qualitats d'una escriptora, Christine Nöstlinger (Viena 1936), que sens dubte és una de les més reconegudes de la literatura per a per a nois i noies en alemany. Autora d'una obra molt extensa, on combina amb encert l'humor i la crítica als models familiars autoritaris, i que ha ...

si te gusta dale me gusta si no igual xD. Our new desktop experience was built to be your music destination. Listen to official albums & more.