Cop D Escombra Al Rei Cogombre eBook

ISBN 9788475963501
AUTOR(A) Christine Nostlinger
FECHA 1992
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,56 MB
Emprende2020.es Cop D Escombra Al Rei Cogombre Image
És una de les novel.les millors i més divertides de Christine Nöstlinger. Va guanyar el premi al millor llibre juvenil d'Alemanya el 1972. Aquesta és la història fantàstica de la família Canals —l'avi, els pares i els tres germans— amb el rei Kumi-Ori. Tota la vida de la família queda trasbalsada a partir del dia en què coneixen el despòtic i mentider rei del soterrani i aquest els demana asil polític. Des d'aleshores res no serà igual: ni l'escola, ni la feina, ni les vacances de Pasqua.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Cop D Escombra Al Rei Cogombre en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Cop D Escombra Al Rei Cogombre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Cop D Escombra Al Rei Cogombre en tu teléfono, tableta o navegador!

Us sona el nom d'aquesta autora? Christine Nöstlinger va néixer a Viena (Austria) l'any 1936, ha escrit més de 60 llibres per nens i joves, els seus llibres han estat traduïts a centenars d'idiomes de tot el món.

COP D'ESCOMBRA AL REI COGOMBRE NOSTLINGER, CHRISTINE. ... EL ROSTRO DE LA SOMBRA *** SM *** GOMEZ CERDA, ALFREDO ¿Cómo es posible que algunos vídeos de internet se difundan tan rápido?