Morir A L Estiu eBook

ISBN 9788497877947
AUTOR(A) Tom Wright
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,79 MB
Emprende2020.es Morir A L Estiu Image
El llibreter recomana Morir a l’estiu“És aquesta una novel·la negra ambientada al sud dels Estats Units molt poc a l’ús, perquè qui mor a l’estiu no són només les víctimes d’un assassí en sèrie, sinó també la innocència d’uns protagonistes per al record”. (Javi Montserrat, Llibreria de Barcelona Rambla Catalunya)«Em vaig despertar amb una suor freda, sabent del cert que la mort era una noia adolescent i que l’havia tingut dreta i en silenci a la vora del llit durant tota aquella nit». En Jim Beaudry, o Galeta, com li diuen, és un adolescent que intenta no ficar-se en problemes. Però els problemes sempre troben una manera d’acostar-se-li, especialment després que la seva cosina, l’L.A., arribi a viure amb ells. Quan una tarda d’estiu en Galeta i l’L.A. troben el cos d’una noia als afores agrestos de Dallas, comença una aventura que posarà les seves vides en perill. Tot el que es mor a l’estiu és una novel·la inoblidable i esgarrifosa que val la pena llegir i que ens presenta un nou autor que cal tenir en compte, Tom Wright.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Morir A L Estiu en formato PDF. El libro Morir A L Estiu en formato MOBI. El libro Morir A L Estiu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Tom Wright. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

A l'estiu no es tracta d'anar-se'n fora, l'estiu es tracta d'aprofitar el temps, el carrer, el sol i aga rr ar vitamina D suficient per a la resta de l'any. Així que en la ciutat, en el camp o a la platja, feu que este estiu siga memorable.

Novel·la que explora l'educació sentimental d'uns adolescent en una ciutat del sud d'Estats Units, als anys 80. Amenaçats per molts perills, i units de la manera indestructible pròpia dels nens, aquell estiu marcarà les seves vides per sempre.