Llibres, Pròlegs I Pregons eBook

ISBN 9788415432746
AUTOR(A) Cosme Aguilo I Adrover
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,25 MB
Emprende2020.es Llibres, Pròlegs I Pregons Image
Heus ací un recull de textos originals de Cosme Aguiló, redactats entre els anys 1993-2013, sobre temàtiques molt diverses. El llibre posa a l’abast dels lectors una sèrie d’escrits que, per causa de la dispersió d’alguns i del fet de romandre inèdits uns altres, no són de consulta fàcil. Estan agrupats sota tres blocs: el primer reuneix presentacions orals de llibres de les quals l’autor conservava els textos escrits, en llur gran majoria inèdits, el segon reprodueix tres pròlegs de llibres d’onomàstica i el tercer aporta de bell nou quatre pregons de festes. La temàtica és molt diversa, però hi ha una gran majoria d’escrits en els quals la llengua té un paper primordial. També tenen rellevància els relacionats amb la cultura popular.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Llibres, Pròlegs I Pregons en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Llibres, Pròlegs I Pregons en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llibres, Pròlegs I Pregons en tu teléfono, tableta o navegador!

Enric AlforjaTècnic del Centre de Documentació Joan Fuster. Vici que, efectivament, Fuster mai va abandonar. A més dels títols esmentats també en podem trobar en diverses revistes, com La Nostra Revista o Pont Blau, dins de Sagitari, amb el títol «Poques paraules».O en el volum pòstum Bestiari: quaderns de zoologia.Universitat de València: 2005, amb aforismes centrats en animals.

Noté /5. Retrouvez Llibres, pròlegs i pregons et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion