Plantar Cara eBook

ISBN 9788448903701
AUTOR(A) Lluis Busquets Grabulosa, Lluis Busquets I Grabulosa
FECHA 1997
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,79 MB
Emprende2020.es Plantar Cara Image
L'embaràs inesperat d'una brillant jove de setze anys despertarà molts tabús i provocarà reaccions contradictòries entre les persones del seu entorn més proper, però també en ella mateixa. Malgrat les pressions a què es veu sotmesa i els problemes a què haurà de fer front, la Xènia decideix plantar cara a la situació.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Plantar Cara en formato PDF. El libro Plantar Cara en formato MOBI. El libro Plantar Cara en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Busquets Grabulosa, Lluis Busquets I Grabulosa. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

English Translation of "plantar cara a" | The official Collins Spanish-English Dictionary online. Over 100,000 English translations of Spanish words and phrases. Log In ... -- Los concesionarios de BMW Ibérica han decidido plantar cara a lo que consideran que es una política comercial abusiva de la filial española de la marca alemana.

PLANTAR CARA de LLUIS BUSQUETS GRABULOSA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.