Avui Vaig El Dentista eBook

ISBN 9788484127666
AUTOR(A) Carmina Del Rio Galve
FECHA 2013
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,21 MB
Emprende2020.es Avui Vaig El Dentista Image
En Carles ha danar al dentista per primera vegada. Està inquiet perquè no sap què és el que es trobarà, pèrò descobreix que anar a revisar la dentadura pot ser, fins i tot, divertit.La doctora li ha explicat els tres secrets per tenir la boca sana i surt de la consulta sabent què és el que ha de fer i convençut de tornar aviat per fer la propera revisió.Els textos estan escrits en vers, tant en lletra lligada com en majúscules. Per la musicalitat que tenen, faciliten la lectura als més petits, que shi inicien duna manera amena i divertida.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Avui Vaig El Dentista en formato PDF. El libro Avui Vaig El Dentista en formato MOBI. El libro Avui Vaig El Dentista en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carmina Del Rio Galve. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

En el sitio web de TV-EFIR.COM puedes descargar el libro de Avui vaig el dentista: avui es un dia especial 14. Este libro fue escrito por el autor Carmina Del Rio Galve.

Vaig arribar al meu dentista, el Dr. Navarro, molt mal ferida. Venia d'una promoció per a àmbits laborals, d'aquella mena de "si treballes aquí revisió de la boca i higiene gratuïta". Em van...