Textils Precolombins De Col.leccions Publiques Cat eBook

ISBN 9788472834477
AUTOR(A) Victoria Solanilla I Demestre
FECHA 1999
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,88 MB
Emprende2020.es Textils Precolombins De Col.leccions Publiques Cat Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Textils Precolombins De Col.leccions Publiques Cat en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Textils Precolombins De Col.leccions Publiques Cat en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Textils Precolombins De Col.leccions Publiques Cat en tu teléfono, tableta o navegador!

El Grup d'Estudis Precolombins (GEP) és un grup de recerca format per persones interessades en la docència, investigació i difusió sobre el món precolombí a l'Universitat i des d'ella projectar-nos cap a la resta de la societat. Alhora, volem crear i donar suport a programes d'interès social i cultural en aquest àmbit.

Col·leccions. Les col·leccions del MUHBA; Col·leccions en línia; Conservació-restauració ; Projectes d'investigació; El Centre de Col·leccions; Col·lecció filatèlica Ramon Marull; Espais patrimonials. MUHBA Temple d'August; MUHBA Plaça del Rei; La Porta de Mar i les Termes Portuàries; MUHBA Via Sepulcral Romana; MUHBA Domus Avinyó ...