Militants eBook

ISBN 9788475845098
AUTOR(A) Anna Monjo
FECHA 2003
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,64 MB
Emprende2020.es Militants Image
Militants és un profund anàlisi del funcionament dun dels sindicats amb més influència durant la dècada dels anys trenta, la Confederación Nacional del Trabajo, sindicat de caire anarcosindicalista. Aquesta recerca ha permès ecaluar la seva influència social entre el proletariat, delimitar el nombre i la qualitat de la militància activa, atribuir actituts i comportaments específics al sectors socials que realment van protagonizar aquesta etapa història i definir els obstacles existentes per desenvolupar la democràciadirecta.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Militants con emprende2020.es. Lea el PDF de Militants en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Militants y otros libros de Anna Monjo.

Les forces présidentielles se sont montrées moins performantes que les militants du Fatah. Las fuerzas de la Presidencia fueron derrotadas al igual que los militantes de Fatah. Au vu des affrontements survenus récemment, il est préoccupant de noter que des militants du Hezbollah transportaient des armes dans des zones peuplées.

Traduce militants. Mira 4 traducciones acreditadas de militants en español con oraciones de ejemplo y pronunciación de audio.