Complot Contra Els Estats Units 2ed. eBook

ISBN 9788482645766
AUTOR(A) Philip Roth
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,73 MB
Emprende2020.es Complot Contra Els Estats Units 2ed. Image
Quan el famós heroi de l'aviació Charles A.Lindbergh, aïllacionista fervent, va derrotar àmpliament Franklin Roosevelt a les eleccions presidencials del 1940, la por va envair totes les llars jueves dels Estats Units. Lindbergh, a banda d'haverculpat públicament els jueus a una guerra absurda contra l'Alemanya nazi, va negociar una "entente cordiale" amb Adolf Hitler, acceptant sense gens d'escrúpuls la seva conquesta d'Europa i la seva virulenta política antisemita.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Complot Contra Els Estats Units 2ed. en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Complot Contra Els Estats Units 2ed. en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Complot Contra Els Estats Units 2ed. en tu teléfono, tableta o navegador!

David Simon, el creador de The Wire, prepara una adaptació televisiva del seu llibre Complot contra els Estats Units. A punt de fer els 85 anys, Roth, que fa vida de jubilat a l'Upper West Side de Nova York, assegura que es troba perfectament. "Me'n vaig al llit somrient i em llevo somrient.

COMPLOT CONTRA ELS ESTATS UNITS (ebook) de PHILIP ROTH. Sinopsis. Quan el famós heroi de l'aviació Charles A.Lindbergh, aïllacionista fervent, va derrotar àmpliament Franklin Roosevelt a les eleccions presidencials del 1940, la por va envair totes les llars jueves dels Estats Units.