La Colla Del Fantasma Barruf eBook

ISBN 9788448915803
AUTOR(A) Rodolfo Del Hoyo
FECHA 2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,44 MB
Emprende2020.es La Colla Del Fantasma Barruf Image
El fantasma Barruf està decidit a anar-se’n de vacances a les illes Moltlluny amb la Safata Verda, l’escombra Laie i els germans Barret, encara que hagi de fer-ho a esquena dels germans Rucase, els seus amos. Malgrat que els amics tenen poders màgics, el trajecte cap a l’aeroport és força accidentat. Gràcies a l’ajuda d’uns follets de ciutat, però, aconsegueixen trobar l’aeroport i arribar finalment a les illes Moltlluny.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Colla Del Fantasma Barruf en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de La Colla Del Fantasma Barruf en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Colla Del Fantasma Barruf en tu teléfono, tableta o navegador!

Libros, eBooks o Novelas del escritor RODOLFO DEL HOYO con su Biografía y Bibliografía. Comprar nuevos y últimos libros, novedades, obras y sagas del autor.

Rodolfo del Hoyo Alfaro (Barcelona, 20 d'octubre de 1953) és un escriptor català.. Tot i que nasqué a Barcelona, sempre ha viscut a Santa Coloma de Gramenet, ciutat que ha inspirat profundament la seva obra literària.Ha publicat llibres de poesia, de narrativa i de literatura infantil i juvenil.