Dues Germanes eBook

ISBN 9788429778397
AUTOR(A) David Foenkinos
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,11 MB
Emprende2020.es Dues Germanes Image
La nova novel·la de l’autor de La delicadesa: de l’amor al desamor, i de com la família et reconforta.Professora en un institut, la Mathilde, a la trentena, forma amb l’Etienne una parella feliç. Ella adora laseva feina i els alumnes, i els transmet la seva passió per L’educació sentimental, de Flaubert.D’un dia per l’altre, però, l’Etienne decideix trencar amb la Mathilde, i l’univers de la jove s’esfondra.Com no enfonsar-se davant d’un gir tan brusc com inacceptable? Com afrontar el futur amb el fantasmad’un amor desparegut?Devastada, la Mathilde es refugia en la seva germana, l’Agathe, que l’acull al seu petit apartamentamb el marit i la filla. La relació entre les dues germanes es redefineix i uns nous lligams s’estrenyen enaquest petit món familiar on cadascú prova de trobar l’equilibri.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Dues Germanes en formato PDF. El libro Dues Germanes en formato MOBI. El libro Dues Germanes en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor David Foenkinos. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

A GERMANES, Mouawad explica com la trobada casual entre dues dones, interpretades amb solvència i força per Lluïsa Castell i Mónica López, els donarà força per rebel·lar-se a una vida que no les pertany i trobar les paraules per trencar el silenci.

Dues germanes. , Foenkinos, David, 17,90€. Professora en un institut, la Mathilde, a la trentena, forma amb l'Etienne una parella feliç. Ella adora laseva fei...