El Mossen eBook

ISBN 9788492718214
AUTOR(A) Rafel Soler Mas
FECHA 2010
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,45 MB
Emprende2020.es El Mossen Image
En una època de repressió cultural i política, el Mossèn va lluitar per la seva gent, la seva llengua i el seu país, Catalunya, amb les úniques armes que coneixia: la música i l'amor als altres. Aquesta història fictícia, però basada en fets reals, ens transporta a la Girona de mitjan segle XX, entre carrers i edificis ara mig oblidats, ens reviu anècdotes i costums de l'època, tot embolcallant-nos amb la música de l'Escolania del Mercadal i el soroll de les metralletes.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de El Mossen con emprende2020.es. Lea el PDF de El Mossen en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Mossen y otros libros de Rafel Soler Mas.

Jacint Verdaguer i Santaló (Folgueroles, Osona, 17 de maig de 1845 - Vil·la Joana, Vallvidrera, Barcelona, 10 de juny de 1902.Enterrat al cementiri de Montjuïc, a Barcelona) fou un prevere i destacat poeta en llengua catalana.. Verdaguer és una de les grans figures de la Catalunya moderna. Poeta romàntic, adscrit a la generació de la Restauració de 1874, que en el marc de la Renaixença ...

El espacio de Mossèn Costa i Llobera ofrece una espectacular vista panorámica sobre la franja litoral de la ciudad y el puerto. La rehabilitación que se ha hecho hace poco ha mejorado notablemente este acceso céntrico con la apertura de dos nuevas puertas a los peatones, que antes solo se utilizaban como accesos de servicio.