Amb Una Ma Al Davant I L´altra Al Darrera - Alan Bennett - En Catalan eBook

ISBN none
AUTOR(A) Alan Bennett
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,52 MB
Emprende2020.es Amb Una Ma Al Davant I L´altra Al Darrera - Alan Bennett - En Catalan Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Amb Una Ma Al Davant I L´altra Al Darrera - Alan Bennett - En Catalan en formato PDF. El libro Amb Una Ma Al Davant I L´altra Al Darrera - Alan Bennett - En Catalan en formato MOBI. El libro Amb Una Ma Al Davant I L´altra Al Darrera - Alan Bennett - En Catalan en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Alan Bennett. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Alan Bennett és conegut per l'èxit de la novel·la Una lectora poc corrent de l'any 2008. Amb una mà al davant i l'altra al darrere és la primera novel·la d'Alan Bennett que es va publicar el 1998 i que ara Empúries publica en català. -No li sembla que això podria ser una broma?-Les bromes deuen haver canviat des dels meus temps.

Alan Bennett; FILTRAR Alan Bennett (9) ... Després de l'èxit aclaparador d'Una lectora poc corrent i Amb una mà al davant i l'altra al darrere, el mestre de l'humor britànic ens brinda dues petites històries curtes plenes d'humor que giren al voltant d'un erotisme molt inusual.