Llivia: Petita Historia D Un Gos D Atura eBook

ISBN 9788494273179
AUTOR(A) Carme Sole Vendrell
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,66 MB
Emprende2020.es Llivia: Petita Historia D Un Gos D Atura Image
Eradiquen un gos de la muntanya a la ciutat on troba molts problemes d'adaptació fins que l'amor i l'acolliment de la família l'ajuden a superar-ho.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Llivia: Petita Historia D Un Gos D Atura en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Llivia: Petita Historia D Un Gos D Atura en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Llivia: Petita Historia D Un Gos D Atura en tu teléfono, tableta o navegador!

Llívia, petita història d'un gos d'atura. Barcelona: Mars, 2015. Reedició d'un clàssic de la literatura catalana, publicat per primer cop el 1982, protagonitzat per una gossa d'atura, nascuda prop d'Olot, que ens parla de les seves aventures i desventures.

7 cadells de Gos d'Atura Català, 6 femelles i 1 mascle. Nascuts el 16/1/2020 i fills de: Ch. Ui des Lluçanès Ch. Gamba des Lluçanès Anterior Següent A les 6 setmanes d'edat, de brom i parvovirus caní A les 8 setmanes d'edat, de brom, parvovirus, hepatitis, adenovirus-2, parainfluenza i leptospirosis (En el cas de gossos que hagin de viatjar a d'altres estats o països ...