Blau Marí eBook

ISBN 9788417000615
AUTOR(A) August Bover I Font
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,86 MB
Emprende2020.es Blau Marí Image
El llibre presenta tres parts íntimament trenades al substrat i a les arrels: Garraf, Els nois de casa i De Grècia a Barcelona, amb escales a Nàpols, l?Alguer i Menorca; són geografies i escales viscudes a pler. Garraf marca el terreny i l?hàbitat del poeta en totes les dimensions, que transcorren de la llegenda a la cultura popular i de la tradició poètica a les sensacions del nedador.Blau marí integra tot un vessant literari en bloc, que és el dels seus orígens i la seva pertinença. Perquè qui va de pas acaba retornant a casa, sigui a la Barcelona de la infantesa o a la dels darrers atemptats terroristes o a la del Sitges envoltat per la carena grisa i clara del Garraf, un vast territori de muntanyes, avencs i altiplans
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Blau Marí con emprende2020.es. Lea el PDF de Blau Marí en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Blau Marí y otros libros de August Bover I Font.

Restaurante Blau Marí, situado en un lugar privilegiado delante del puerto deportivo de Torredembarra, especializada en cocina mediterránea. Del mar y la tierra directo a su plato, productos frescos y de calidad.

Viatges Blau Mari Sl está emplazada en Calle sant Josep, 84, CALELLA, BARCELONA. Centra su actividad CNAE como 7911 - Actividades de las agencias de viajes. La empresa Viatges Blau Mari Sl es Sociedad limitada.