Blau Marí eBook

ISBN 9788417000615
AUTOR(A) August Bover I Font
FECHA 2018
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,98 MB
Emprende2020.es Blau Marí Image
El llibre presenta tres parts íntimament trenades al substrat i a les arrels: Garraf, Els nois de casa i De Grècia a Barcelona, amb escales a Nàpols, l?Alguer i Menorca; són geografies i escales viscudes a pler. Garraf marca el terreny i l?hàbitat del poeta en totes les dimensions, que transcorren de la llegenda a la cultura popular i de la tradició poètica a les sensacions del nedador.Blau marí integra tot un vessant literari en bloc, que és el dels seus orígens i la seva pertinença. Perquè qui va de pas acaba retornant a casa, sigui a la Barcelona de la infantesa o a la dels darrers atemptats terroristes o a la del Sitges envoltat per la carena grisa i clara del Garraf, un vast territori de muntanyes, avencs i altiplans
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Blau Marí en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Blau Marí en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Blau Marí en tu teléfono, tableta o navegador!

Desde 1993, todos los que formamos parte de Blau Marí Travel Services Spain somos fieles colaboradores de Tour Operadores y Agencias de viajes como ustedes que desde todo el mundo depositan su confianza en nosotros a la hora de organizar los tours para sus clientes hacia España, Portugal y Andorra.

Blau Mari Restaurant, Cornellà de Llobregat: Consulta 22 opiniones sobre Blau Mari Restaurant con puntuación 3,5 de 5 y clasificado en Tripadvisor N.°69 de 185 restaurantes en Cornellà de Llobregat.