Besties I Vides: 60 Radiografies eBook

ISBN 9788497796477
AUTOR(A) George Sand
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,86 MB
Emprende2020.es Besties I Vides: 60 Radiografies Image
Bèsties i vides és un bestiari que, en paraules de l'autor, no té cap més pretensió que la de ser "un divertimento literari". L'obra ofereix seixanta retrats d'espècies del regne animal que, en la línia tradicional del gènere, contrasten amb aspectes de la realitat humana, amb una notable aportació de crítica social que va des de la fina ironia fins al sarcasme despietat. Bèsties i vides, però, no té, com altres bestiaris, una intenció moralitzadora, ans més aviat presenta una visió personal del món que ens envolta amanida amb unes certes dosis de cinisme, perplexitat i commiseració. Un llibre per llegir com una vacuna contra les paranoies d'allò que l'autor anomena "el carnaval de la vida".
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Besties I Vides: 60 Radiografies en formato PDF. El libro Besties I Vides: 60 Radiografies en formato MOBI. El libro Besties I Vides: 60 Radiografies en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor George Sand. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Noté 0.0/5: Achetez Bèsties i vides: 60 radiografies del regne animal de Àlvar Valls: ISBN: 9788497796477 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour

Besti.it utilizza i cookie per personalizzare i contenuti, le pubblicità e per analizzare il traffico. Tali informazioni vengono condivise con i nostri partner pubblicitari e di analisi dati.