La Cuina Dels Bolets De Llagostera eBook

ISBN 9788417082307
AUTOR(A) Laura Jaime
FECHA 2017
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,27 MB
Emprende2020.es La Cuina Dels Bolets De Llagostera Image
L'autora va voler, inicialment, que aquest llibre fos testimoni de les receptes de cuina de la gent de Llagostera. La idea principal era que les àvies del poble deixessin empremta de la seva saviesa culinària, que sovint queda restringida a la família quan s'asseu a taula i gaudeix de l'àpat. Després els sabors i les sensacions queden desats en el record i sovint ningú de la família no els reprodueix. Tothom treballa, té pressa, no cuina, ja se sap. Però, mentre el llibre anava agafant forma, s'anava ampliant la llista de cuiners. Primer van ser, com he dit, les àvies, però després van venir els fills i els nets, que sabien receptes heretades. Aleshores, em vaig preguntar per què no obria el llibre als professionals de la restauració, que també cuinen receptes ancestrals i alguns, fins i tot, tenen reconeixement internacional. I ja, posats a fer, vaig accedir que hi col·laboressin persones que, sense ser de Llagostera, hi mantenen una estreta relació, ja sigui per professió, per vincles familiars, per veïnatge. Tanmateix, mai no he perdut de vista que les receptes recollides en aquest llibre tenen com a ingredient principal els bolets que collim a Llagostera i els seus entorns.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Cuina Dels Bolets De Llagostera en formato PDF. El libro La Cuina Dels Bolets De Llagostera en formato MOBI. El libro La Cuina Dels Bolets De Llagostera en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Laura Jaime. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

La Fira del Bolet és una fira que des del 2003 es celebra al nucli antic de Llagostera cada 12 d'octubre i recull la llarga tradició boletaire entre els massissos de les Gavarres i l'Ardenya. L'element central és un mercat ambientat a principis del segle XX amb activitats, demostracions d'oficis, exposicions i tasts de productes relacionats amb els bolets.

Els productes de proximitat i de temporada son l'essència de la nostra cuina. Benvinguts a Tinars. Fins al 9 de novembre a Els Tinars podeu disfrutar del Menú del Bolet, en el marc de les jornades gastronòmiques La Cuina del Bolet, de Llagostera. El menú consta dels següents plats: AMANIDA DE FOIE "MI-CUI", bolets, ...