Una Altra Vida, Encara eBook

ISBN 9788417971823
AUTOR(A) Theodor Kallifatides
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,52 MB
Emprende2020.es Una Altra Vida, Encara Image
'Ningú hauria d'escriure després dels setanta-cinc anys', havia dit un amic. Als setanta-set anys, bloquejat com a escriptor, Theodor Kallifatides pren la difícil decisió de vendre l'estudi d'Estocolm, on va treballar diligentment durant dècades, i retirar-se. Incapaç d'escriure i, alhora, incapaç de deixar de fer-ho, viatja a la seva Grècia natal amb l'esperança de redescobrir la fluïdesa perduda de llenguatge. En aquest bellíssim text, Kallifatides explora la relació entre una vida amb sentit i un treball amb sentit, i com reconciliar-se amb l'envelliment. Però també s'ocupa de les tendències preocupants a l'Europa contemporània, des de la intolerancia religiosa i els prejudicis contra els immigrants fins a la crisi de l'habitatge i la seva tristesa pel maltractat estat de la seva estimada Grècia. Kallifatides ofereix una meditació profunda, sensible i captivadora sobre l'escriptura i el lloc de cadascú de nosaltres en un món canviant.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Una Altra Vida, Encara en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Una Altra Vida, Encara en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Una Altra Vida, Encara en tu teléfono, tableta o navegador!

Quan es planteja la qüestió del sexisme a gent del món de la publicitat, la resposta va en la línia que, d'una banda, la tasca de la publicitat no és de promoure canvis socials i, de l'altra, que si hi ha masclisme als anuncis és perquè la societat és masclista, que aquests anuncis no són més que un reflex de la societat.

Antoni Martí: "La vida de Cafè encara perdura, això fa que segueixi estimant Europa". Minúscula recupera 'L'erosió', un llibre que és assaig, diari, prosa poètica i conte, i que parteix del viatge que l'autor va fer a l'Argentina