Una Altra Vida, Encara eBook

ISBN 9788417971823
AUTOR(A) Theodor Kallifatides
FECHA 2020
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,83 MB
Emprende2020.es Una Altra Vida, Encara Image
'Ningú hauria d'escriure després dels setanta-cinc anys', havia dit un amic. Als setanta-set anys, bloquejat com a escriptor, Theodor Kallifatides pren la difícil decisió de vendre l'estudi d'Estocolm, on va treballar diligentment durant dècades, i retirar-se. Incapaç d'escriure i, alhora, incapaç de deixar de fer-ho, viatja a la seva Grècia natal amb l'esperança de redescobrir la fluïdesa perduda de llenguatge. En aquest bellíssim text, Kallifatides explora la relació entre una vida amb sentit i un treball amb sentit, i com reconciliar-se amb l'envelliment. Però també s'ocupa de les tendències preocupants a l'Europa contemporània, des de la intolerancia religiosa i els prejudicis contra els immigrants fins a la crisi de l'habitatge i la seva tristesa pel maltractat estat de la seva estimada Grècia. Kallifatides ofereix una meditació profunda, sensible i captivadora sobre l'escriptura i el lloc de cadascú de nosaltres en un món canviant.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Una Altra Vida, Encara con emprende2020.es. Lea el PDF de Una Altra Vida, Encara en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Una Altra Vida, Encara y otros libros de Theodor Kallifatides.

Els temps de la contracultura ja han passat, però la memòria encara és viva, i esperona noves contracultures que sovint ni tan sols sabem veure, per una qüestió de desgast generacional de la mirada i la il·lusió. G: Per definició, qualsevol procés històric és diferent dels altres. Es diu que la història no es repeteix, però rima.

Segur que en una altra vida No hi haurà cap altra vida Tot el que voldria dir-te T'ho dic ara T'ho dic ara T'ho dic ara o mai Més amunt de les estrelles Allà on ningú ens pugui veure Deixant de banda la terra I el sistema solar I el sistema solar Segur que en una altra vida No hi haurà cap altra vida Tot el que voldria dir-te