La Llegenda Del Quart Rei eBook

ISBN 9788498461022
AUTOR(A) Edzard Schaper
FECHA 2016
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,26 MB
Emprende2020.es La Llegenda Del Quart Rei Image
Publicada per primer cop en alemant el 1961, aquesta novel·la curta està basada en la mateixa llegenda russa que va inspirar la pel·lícula de Michel Tournier Gaspar, Melcior & Baltasar. En aquesta particular versió de la història dels Reis Mags, un quart rei provinent de les estepes russes es va entretenint en el camí cap a Betlem i sembla que no hi hagi d’arribar mai. A diferència dels altres Reis, aquest no és pas ingenu ni provoca catàstrofes involuntàries. El seu retard el provoquen les constants obres de caritat que va fent pel camí. Avança a poc a poc amb el seu trineu, i es commou tant amb cada infant que troba que va regalant els obsequis que duia a Betlem, i n’ha de trobar de nous. Tant i tant es va entretenint en llogarrets perduts que el seu viatge es correspon exactament amb la vida de Jesús: quan troba Jesús, amb 33 anys de retard, contempla que l’infant s’ha fet home i l’han clavat a la creu. I al peu de la creu, l’única cosa que li pot oferir com a regal és la seva ànima.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Llegenda Del Quart Rei en formato PDF. El libro La Llegenda Del Quart Rei en formato MOBI. El libro La Llegenda Del Quart Rei en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Edzard Schaper. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Artaban i la llegenda del quart rei mag. Una historia plena d'aventures, música i fantasia per a tota la família. SINOPSI. La nit de reis, els nervis no deixen dormir als més petits, i a casa del Blai, la Clàudia i l'Eloi no és cap excepció.

LA LLEGENDA DEL REI ERRANT de LAURA GALLEGO GARCIA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.