Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) eBook

ISBN 9788441215610
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,70 MB
Emprende2020.es Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) Image
Els quaderns dactivitats són concebuts per reforçar el treball que es proposa en el llibre de curs dels alumnes. Són fungibles i simprimeixen en un paper que facilita que els nens i nenes hi puguin treballar amb comoditat, escrivint, esborrant... Les pàgines són de mida estàndard i van encunyades i amb forats per a poder-les organitzar segons les necessitats.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) con emprende2020.es. Lea el PDF de Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) y otros libros de Vv.aa..

Quadern d'activitats de Llengua catalana de la col·lecció "TRAM 2.0". Pensat per a reforçar el treball que es proposa en el llibre de l'alumne. Fungible i amb opcions d'organitzar el treball segons les necessitats de cadascú. Inclou un quadernet amb els continguts clau del curs. Podeu trobar les solucions de les activitats en l'apartat "Recursos didàctics" del nostre web.

QUADERN D'ACTIVITATS Llengua 6 CICLE SUPERIOR Aquest projecte ha estat elaborat per l'equip pedagògic i editorial de T R A M T6LPRIMERESact :TRAM OK 15/04/09 12:45 Página 1