Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) eBook

ISBN 9788441215610
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,36 MB
Emprende2020.es Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) Image
Els quaderns dactivitats són concebuts per reforçar el treball que es proposa en el llibre de curs dels alumnes. Són fungibles i simprimeixen en un paper que facilita que els nens i nenes hi puguin treballar amb comoditat, escrivint, esborrant... Les pàgines són de mida estàndard i van encunyades i amb forats per a poder-les organitzar segons les necessitats.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) en formato PDF. El libro Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) en formato MOBI. El libro Llengua 3 (Quadern) (Projecte Tram) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Et presentem els quaderns Practica i aprèn. Comprensió lectora. Aquest material es basa en el document de desplegament de les dimensions i les competències en aquest àmbit, i en el decret d'avaluació de juny de 2016. Aquets quaderns estan pensats perquè l'alumnat pugui assolir les competències que demana el currículum.

Guia Didactica Tram Llengua 3, libro de Interlinia sl. Editorial: . Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.