L Ecologia Emocional eBook

ISBN 9788497351362
AUTOR(A) Jaume Soler
FECHA 2004
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,78 MB
Emprende2020.es L Ecologia Emocional Image
Cada cop que ens sentim bloquejats, infeliços, ressentits, colérics... emetem aquesta informació a 1'exterior; les nostres relacions personals es ressenten i les nostres accions augmenten el grau de sofriment i destrucció en el nostre món. Per contra, quan gestionem ecològicament el nostre món emocional i aprenem 1'art de transformar positivament les emocions, augmenta el nostre equilibri i les nostres accions s'encaren cap a la cura i el respecte a tots els éssers vius. - Quins son els factors causants del sofriment i del desequilibri en la nostra vida? Els podem prevenir? - De qué ens serveix pensar tant si vivim tan poc? - De qué ens serveix la vida si no som capaços de créixer com a persones, relacionar-nos positivament amb els altres éssers humans i gaudir, valorar, respectar i millorarel nostre món? - Quan serem conscients que si no canviem el nostre model humà i social, injust, insolidari, desequilibrat i egoísta estem condemnats a la destrucció individual i col·lectiva? - Quin model humà alternatiu pot conduir-nos a una harmonia més gran en el nostre món interior i exterior? Els autors, fundadors de la Fundado ÁMBIT, Institut per al Creixement Personal de Barcelona, responen, entre d'altres, a aquestes preguntes en un text que va mes enllà de la Inteligència Emocional. El llibre, presentat com a assaig amè, inclou textos i relats i integra visions que procedeixen de 1'ecologia, la literatura, la poesia, la psicología humanista, la saviesa popular i la filosofia.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de L Ecologia Emocional en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de L Ecologia Emocional en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Ecologia Emocional en tu teléfono, tableta o navegador!

Conferencia de Maria Mercè Conangla, presidenta de la Fundación Ámbito Ecología Emocional, sobre La Ecología Emocional, el arte de vivir en plenitud. La charla

L lamamos Ecología emocional al arte de gestionar, de modos sustentables todo nuestro universo emocional, de modo tal que la ecuación "materia/energía" resulte a nuestro favor. Es decir que nuestras materializaciones (sea en actos, en ideas, en emociones, en relaciones o en logros) tengan relación proporcional con nuestra energía afectiva.