Dones Invisibles eBook

ISBN 9788483306383
AUTOR(A) Maria Lluisa Latorre
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,29 MB
Emprende2020.es Dones Invisibles Image
La història convencional ens diu que, en el transcurs dels segles, no hi va haver dones rellevants: ni científiques, ni artistes, ni inventores, ni filòsofes, ni polítiques... i que les escassíssimes excepcions simplement o bé eren esposes de grans homes (perquè ja se sap que rere un gran home sempre hi ha una gran dona), o bé eren dones malicioses, falses, intrigants o deslleials, com la perversa Lívia que molts vam conèixer a través de la sèrie «Jo, Claudi», o la infame comtessa Báthory, de qui la llegenda diu que es banyava en la sang d’innocents per conservar la bellesa. Però en aquest llibre Maria Lluïsa Latorre demostra d’una manera incontestable que no és així, que sempre ens han escamotejat el 50 % de la història, perquè hi va haver dones que van fer grans coses, que van crear i innovar com cap home ho havia fet fins aleshores, que ho van fer desafiant el seu temps, estudiant d’amagat, contravenint les lleis i amb un coratge insòlit. I tanmateix els seus noms són avui pràcticament desconeguts.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Dones Invisibles en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Dones Invisibles en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dones Invisibles en tu teléfono, tableta o navegador!

En la lluita política i en la repressió, les dones hem estat invisibles i doblement victimitzades. Fent un recorregut pels lideratges però també per testimonis de detencions, tortures i empresonaments, es veu clarament la diferència de tracte.

Descripción: El 7 de junio de 1968, el líder de ETA, Txabi Etxebarrieta, cruzaba "la línea invisible" asesinando a la primera de las 853 víctimas de la organización terrorista, el guardia civil gallego José Antonio Pardines, de sólo 25 ańos de edad. Pocas horas después, el propio Txabi Etxebarrieta era abatido en un enfrentamiento con la guardia civil, convirtiéndose así en el ...