Test Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya eBook

ISBN 9788498827521
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,96 MB
Emprende2020.es Test Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya Image
El present manual constitueix un instrument eficaç d'aprenentatge per a la preparació de les proves selectives d'accés a les places vacants en el Cos Auxiliar d'Administració de la Generalitat de Catalunya.Conté qüestionaris sobre cadascun dels temes recollits en el DOGC núm 5167, de 7 de juliol de 2008. Cada qüestionari es compon de preguntes objectives tipus test amb respostes múltiples, de les que només una és correcta, seguint l'estructura general de les proves que habitualment s'estableixen
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Test Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Test Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Test Cos Auxiliar Administratiu Generalitat De Catalunya en tu teléfono, tableta o navegador!

Les places d'auxiliar administratiu estan orientades a la realització de tasques i funcions relacionades amb el treball d'oficina i, en aquest cas, en centres públics, ja siguin Ajuntaments, Universitats públiques i els diversos depertaments de la Generalitat.

Test OPOSICIONS AUX. ADMINISTRATIU GENERALITAT Test 7.5. Quina de les següents no és potestat de l'administració pública? Expropiatòria.