Els Aliments (Petita Biblioteca) eBook

ISBN 9788408066156
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,56 MB
Emprende2020.es Els Aliments (Petita Biblioteca) Image
¡Una colección para aprender nuevo vocabulario de forma amena y divertida! Dirigida a niños entre 2 y 4 años. Todas las páginas son de cartón y está encuadernado en tapa dura acolchada.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Els Aliments (Petita Biblioteca) con emprende2020.es. Lea el PDF de Els Aliments (Petita Biblioteca) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Aliments (Petita Biblioteca) y otros libros de Vv.aa..

Una intolerància alimentària, igual que una al·lèrgia, és una reacció adversa a un aliment. La diferència és que en comptes de ser provocada directament pel sistema immunològic, una intolerància és una reacció del sistema digestiu i no té res a veure amb els anticossos. És possible que una persona simplement tingui problemes per digerir un aliment, potser per manca d'enzims o ...

Biblioteca. cerca. Mapa. ... Els nens i nenes de la classe de P-4 hem acabat de treballar els aliments amb les següents activitats. Aquí us en deixem una petita mostra! Infantil, P4 0. Feu clic aquí per cancel·lar la resposta. Deixa un comentari Cancel·la les respostes.