Animals Del Zoo (Llibres Amb Textures) eBook

ISBN 9788408064343
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,69 MB
Emprende2020.es Animals Del Zoo (Llibres Amb Textures) Image
Los niños podrán tocar y notar las texturas de una enorme oreja de elefante, de la suave piel de leopardo o de las brillantes escamas de una iguana. En este libro encontrarán una gran variedad de animales salvajes y exóticos.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Animals Del Zoo (Llibres Amb Textures) en formato PDF. El libro Animals Del Zoo (Llibres Amb Textures) en formato MOBI. El libro Animals Del Zoo (Llibres Amb Textures) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Algunes amb vistes directes cap els animals. Imatge Zoo de Barcelona. Amb l'entrada ens donaran un mapa on podrem localitzar on viuen els animals. Aprendre com viuen, d'on venen, què mengen, quins son els seus costums, són qüestions que al zoològic de Barcelona es poden aprendre.

aquest estudi ens hem basat en els animals referen-ciats al 'Inventari de la Col·lecció Animal 31.12.2013', realitzat pel zoo de Barcelona. Aquest informe no analitza altres programes de con-servació en els que el Zoo de Barcelona participa en col.laboració amb altres entitats ja siguin locals o