Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa eBook

ISBN 9788497798754
AUTOR(A) Josep Gonzalez-agapito
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,35 MB
Emprende2020.es Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa Image
Un lúcid balanç del moviment escolta i de la cruïlla en que viu la joventut. Una anàlisi despecial utilitat en uns temps difícils com els nostres on aquest moviment dautoformació i compromís social sustenta uns valors que en bona part són a contracorrent dels socialment dominants. Respondre als desafiaments actuals i als reptes de futur de lescoltisme és lobjectiu de lexamen crític al qual han estat convocats especialistes i estudiosos del món universitari i acadèmic, responsables i caps de lescoltisme i personalitats daltres àmbits. Un debat partint de les diferents mirades i reflexions dAlbert Balcells, José Ignacio Cruz, Carles Esteve, Marina Gay, Mateo Jover, Miquel March, Salomó Marquès, Daniela de Miniac, Jaume Trilla i Eduard Vallory.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa con emprende2020.es. Lea el PDF de Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa y otros libros de Josep Gonzalez-agapito.

Eduquem en la llibertat des de l'escoltisme. Una escola de ciutadania activa, democràtica, laica, progressista i catalana. Membres de la Federació Catalana d'Escoltisme i Guiatge (FCEG), de l'Organització Mundial del Moviment Escolta (WOSM) i del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC).

Durant la II República, el moviment continuà en auge, però, a conseqüència del cop d'estat del 18 de juliol de 1936, tingué dificultats i el 1937 prengué la decisió d'unificar-se amb el nom institució Catalana d'Escoltisme (Minyons de Muntanya-Boy Scouts de Catalunya). La represa de l'escoltisme durant el franquisme