Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa eBook

ISBN 9788497798754
AUTOR(A) Josep Gonzalez-agapito
FECHA 2011
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,28 MB
Emprende2020.es Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa Image
Un lúcid balanç del moviment escolta i de la cruïlla en que viu la joventut. Una anàlisi despecial utilitat en uns temps difícils com els nostres on aquest moviment dautoformació i compromís social sustenta uns valors que en bona part són a contracorrent dels socialment dominants. Respondre als desafiaments actuals i als reptes de futur de lescoltisme és lobjectiu de lexamen crític al qual han estat convocats especialistes i estudiosos del món universitari i acadèmic, responsables i caps de lescoltisme i personalitats daltres àmbits. Un debat partint de les diferents mirades i reflexions dAlbert Balcells, José Ignacio Cruz, Carles Esteve, Marina Gay, Mateo Jover, Miquel March, Salomó Marquès, Daniela de Miniac, Jaume Trilla i Eduard Vallory.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Escoltisme , Autoformacio I Ciutatdania Activa en tu teléfono, tableta o navegador!

ESCOLTISME, AUTOFORMACIÓ I CIUTADANIA ACTIVA. UN BALANCE DE CARA AL FUTUR, GONZÁLEZ-AGÀPITO, JOSEP, 12,00€. Un lúcid balanç del moviment escolta i de la cruïlla...

ESCOLTISME, AUTOFORMACIÓ I CIUDATANIA ACTIVA : UN BALANÇ DE CARA AL FUTUR, GONZÁLEZ-AGÀPITO, JOSEP, ISBN: 9788497798754 Librerías Proteo y Prometeo. Desde 1969 entre Libros. La mayor librería especializada de Málaga. Textos UNED y Universitarios, Galaxia Gütemberg, Andalucía.