Una Historia Emocionant eBook

ISBN 9788448918842
AUTOR(A) Guillem Rosello
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,51 MB
Emprende2020.es Una Historia Emocionant Image
L’Òscar i els seus companys de sisè de pimària de la Mola, a Formentera, es queden sense poder fer el viatge de fi de curs que tenien previst, i preveuen un estiu molt avorrit. De sobte, i de manera misteriosa, comencen a rebre fotocòpies d’un antic document escrit pel corsari Bernat de Mayans l’any 1512, que parla de la història del vaixell Jerusalem i del seu capità, l’Arnau Aimar, i identifica una cova amagada a l’illa, on pot ser la resposta a un secret molt antic.Els nois i les noies, amb l’ajuda del seu professor, aconsegueixen resoldre el misteri.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Una Historia Emocionant en formato PDF. El libro Una Historia Emocionant en formato MOBI. El libro Una Historia Emocionant en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Guillem Rosello. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Trailer La Historia Interminable Centre d'Estudis Montseny - Escola concertada. Loading ... Va ser una aventura emocionant i divertida, on vam seguir aprenent i gaudint a través del teatre.

Una història emocionant Llibres Infantils I Juvenils - Sopa De Llibres. Sèrie Verda: Amazon.es: Guillem Rosselló, Lluís Farré: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta ...