El Soldat Que Parlava Amb Els Cruecs eBook

ISBN 9788448911928
AUTOR(A) Xavier Bertran Alcalde
FECHA 2002
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,71 MB
Emprende2020.es El Soldat Que Parlava Amb Els Cruecs Image
En Pole té uns amics molt especials anomenats cruecs, «uns homenets diminuts que s'amaguen als racons insòlits de les habitacions».Tanmateix els necessita, perquè els seus ulls de nen veuen passar la guerra per davant de la finestra. I no solament això, sinó que amb els seus amics és obligat a formar part de l'exèrcit en la divisió anomenada Brigada dels Macarrons. A partir del moment en què han de viure a la caserna, la vida d'en Pole i els seus companys esdevé un infern del qual no els poden salvar ni els records ni les fugides a la imaginació.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro El Soldat Que Parlava Amb Els Cruecs en formato PDF. El libro El Soldat Que Parlava Amb Els Cruecs en formato MOBI. El libro El Soldat Que Parlava Amb Els Cruecs en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Bertran Alcalde. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Grup Infantil El Ruc Català - "Els Soldats". (P) i (C) 2013 Sulftik S.L. Cançó inclosa a l'àlbum "Cançons Infantils Catalanes Vol.5" disponible a:

El director que ballava i ens parlava de goril·les. ... però una reunió de l'ARA podia començar amb ell exigint silenci per fer sonar una cançó de la Pérez Cruz al seu telèfon. Ell, amb els ulls tancats, anava taral·lejant la lletra. I tots al voltant escoltant-lo.