Els Riscos Del Saber eBook

ISBN 9788481097740
AUTOR(A) Jordi Ballo
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,25 MB
Emprende2020.es Els Riscos Del Saber Image
Ens devela com ressona la llicço dels clàssics la nonstra cultura, en els nostrescostums, en els relats més influens, en els impulsos que remoouen els processo scol.lectius. I a la llun d'alguests textos clàssics podem comprendre no només el desplegamentde les formes narratives, sinó també alguns dels reptes de la ciutadania contemporània.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Els Riscos Del Saber en formato PDF. El libro Els Riscos Del Saber en formato MOBI. El libro Els Riscos Del Saber en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jordi Ballo. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

L'excés de pes no és només un problema estètic. L'obesitat és una malaltia que disminueix l'esperança de vida i, a més, augmenta el risc de tenir altres problemes de salut, que poden afectar a qualsevol nivell: endocrí, cardiovascular, respiratori, digestiu, genital, psicològic.

Amazon.com: Els Riscos Del Saber (Catalan Edition) (9788481097740): Jordi Ballo, Xavier Perez: Books. Skip to main content. Try Prime Books Go Search EN Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try ...