Els Riscos Del Saber eBook

ISBN 9788481097740
AUTOR(A) Jordi Ballo
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,92 MB
Emprende2020.es Els Riscos Del Saber Image
Ens devela com ressona la llicço dels clàssics la nonstra cultura, en els nostrescostums, en els relats més influens, en els impulsos que remoouen els processo scol.lectius. I a la llun d'alguests textos clàssics podem comprendre no només el desplegamentde les formes narratives, sinó també alguns dels reptes de la ciutadania contemporània.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Els Riscos Del Saber con emprende2020.es. Lea el PDF de Els Riscos Del Saber en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Riscos Del Saber y otros libros de Jordi Ballo.

Els riscos del saber (Llibres en català): Amazon.es: Jordi Balló Fantova, Xavier Pérez Torío: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros ...

Seguint una metodologia inversa a la que Jordi Balló i Xavier Pérez van emprar a La llavor immortal, Els riscos del saber parteix dels textos clssics primigenis i de la seva singularitat per intentar comprendre les derives del seu sentit, retrobant així algunes de les obres posteriors que els han reencarnat.