Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio eBook

ISBN 9788413031125
AUTOR(A) Josep Ballester Roca
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,37 MB
Emprende2020.es Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio Image
35è Premi d'Assaig Josep Vallverdú, 2018En aquest inici del segle XXI on sembla que tot l’espai de l’esfera terràqüia està mesurat, li hem posat nom i cognoms a cada continent, a cada illa, a cada mar, a cada vall o petit indret. Des de l’ínfim rierol de la selva amazònica a les dunes que canvien segons l’hàlit del vent en un desert de Tasmània. Viatjar es pot transformar en la confirmació d’un mapa que ratlla la perfecció, gràcies a la tecnologia, però també té el perill d’abandonar aquella empresa on la ruta, siga en la realitat o en la ficció, entre altres qüestions és descobrir, i encara més, descobrir-se a un mateix i a la resta d’éssers humans. Aquest periple és una revolta contra la pressa. El Google Maps ací no ens serveix. El turisme com el contrari, com l’oposició del viatger, d’aquell que observa amb calma. La literatura genera espai i l’espai genera creació. Aquest assaig intenta esbossar aquest trajecte tot passant pel filtre de la memòria i de l’escriptura.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Atles D Aigua I De Pedra: Cartografies De La Creacio en tu teléfono, tableta o navegador!

Avís legal : ©L'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya permet la reutilització dels continguts i de les dades sempre que se citi la font i la data d'actualització, que no es desnaturalitzi la informació i que no es contradigui amb una llicència específica.

Cartografia Índia. Les tradicions cartogràfiques de l'Índia incloïen la localització de l'estrella polar i altres constel·lacions conegudes. Aquestes cartes poden haver-se usat al començament de l'era comuna amb propòsits de navegació. Es van fer també mapes detallats de considerable extensió, amb descripcions detallades de la ubicació d'assentaments, costes, rius i muntanyes.