Salvat Papasseit I La Seva ÈPoca. T.1: Però La Joia Es Meva eBook

ISBN 9788429716979
AUTOR(A) Ricard Salvat
FECHA 1981
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,63 MB
Emprende2020.es Salvat Papasseit I La Seva ÈPoca. T.1: Però La Joia Es Meva Image
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Salvat Papasseit I La Seva ÈPoca. T.1: Però La Joia Es Meva en formato PDF. El libro Salvat Papasseit I La Seva ÈPoca. T.1: Però La Joia Es Meva en formato MOBI. El libro Salvat Papasseit I La Seva ÈPoca. T.1: Però La Joia Es Meva en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ricard Salvat. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Joan Salvat-Papasseit viu intensament aquells anys de bohèmia i socialisme, però, no té ni diners ni feina, i per tant ha de malviure de l'ajuda de la seva pobra mare que es dedica a fer feines. La seva promesa també l'ajuda enmig d'aquesta crisi vital, la Carmeta ha deixat de fer de pentinadora i ha entrat a treballar en el taller de confecció d'una modista del districte cinquè.

Indiscutiblement, la meva obra es distingeix netament de totes les altres per la seva espantosa potència d'analogia. La seva riquesa inexhaurible d'imatges quasi iguala el seu desordre de puntuació lògica. Posa fi al primer manifest futurista, síntesi d'un 100 HP llançat a les més folles velocitats terrestres.