Les Casetes Larousse: Colors eBook

ISBN 9788483327814
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2006
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,93 MB
Emprende2020.es Les Casetes Larousse: Colors Image
Col·lecció dirigida als més petits de la casa perquè tot jugant es familiaritzin amb conceptes i nocions bàsiques i el vocabulari que les representa: les formes, els colors, els contraris, els números, etc. El format és petit i de fàcil manipulació, i els llibres presenten sorpreses: flaps (pestanyes que s’aixequen), rodes i troquels divertits per als més curiosos. A més, tota la sèrie té forma de caseta i els seus personatges presenten noms sonors i divertits pensats per a una edat en la que tot els crida l’atenció.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Les Casetes Larousse: Colors con emprende2020.es. Lea el PDF de Les Casetes Larousse: Colors en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Casetes Larousse: Colors y otros libros de Vv.aa..

Todo lo que hacemos nosotros está aquí. nuestro blog : les casetes de la playa. Seguir. ... Crewel embroidery employs this interesting Jacobean design, where we use a long & short soft shading in four colors to introduce the gradient into the embroidery texture. Swirls and curves using any outline stitch or even couching.

Enciclopedia larousse de la musica 20 casetes. Vendido a 35 € Enciclopedia larouse de la musica estuche con 20 casetes. precio de liquidación: 35 €. edición del año 1987 de argos vergara. vibbo pone enciclopedia larousse a la venta. consta de 4 tomos un estuche con 20 cassettes con distintos tipos... >>Ver el anuncio