Inu-yasha 20 (Catala) eBook

ISBN 9788483571484
AUTOR(A) Rumiko Takahashi
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,90 MB
Emprende2020.es Inu-yasha 20 (Catala) Image
Les aventures de la Kagome, una noia actual, i el semi-dimoni Inu-Yasha a la recerca d'un objecte de gran poder en un Japó medieval fantàstic compten amb milers de fans arreu del món. La sèrie continua oberta al Japó i les peripècies de la Kagome i els seus companys ja depassen els quaranta volums. Un món màgic s'amaga dins del pou que hi ha darrera la casa de la noia. A l'altre costat hi ha un univers diferent, on la poderosa Esfera dels Quatre Esperits està en risc de caure en males mans.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Inu-yasha 20 (Catala) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Inu-yasha 20 (Catala) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Inu-yasha 20 (Catala) en tu teléfono, tableta o navegador!

Però s'escapa i arriba a l'època de l'Inuyasha com veu el arbre mil·lenari ella i va per que es pensa que hi ha casa seva pero el que hi ha és un noi dormint plàcidament en el arbre amb una fletxa enganxada el pit en el seu bosc despres arriba la gent del poble i la beu i se l'emporten.

Com que el japonès no utilitza espais ni majúscules, no es pot dir que cap sigui incorrecte. És més, en la versió catalana adaptada per Televisió de Catalunya s'anomena InuYasha, mentre que el manga editat en català per Glénat porta per títol InuYasha i als títols dels capítols hi diu Inu-Yasha.