Diari Del Rowley. Un Noi Superguai eBook

ISBN 9788491378105
AUTOR(A) Jeff Kinney
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,95 MB
Emprende2020.es Diari Del Rowley. Un Noi Superguai Image
Em dic Rowley Jefferson i aquest és el meu llibre. Ara tinc un diari com el meu amic Greg! Li he posat per títol Diari del Rowley, perquè parla de mi, un xaval superguai. També hi apareix molt el Greg, perquè és el meu millor amic. De vegades els pares em diuen coses no gaire bones sobre el Greg i entenc que no el veuen com jo. Jo espero que us agradi el meu llibre, perquè he pencat molt per fer-lo. I també espero que li agradi al Greg.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Diari Del Rowley. Un Noi Superguai en formato PDF. El libro Diari Del Rowley. Un Noi Superguai en formato MOBI. El libro Diari Del Rowley. Un Noi Superguai en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jeff Kinney. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Greg Heffley ha estado narrando sus experiencias en el instituto en las varias entregas de la serie Diario de Greg, pero ahora ha llegado el turno de Rowley, su mejor amigo.En Diario de Rowley, ¡un chico superguay!, Rowley Jefferson adopta el papel de biógrafo de Greg, pero parece ser que este chico incansablemente alegre no es el más adecuado para el trabajo.

Jeff Kinney és el número 1 a les llistes de best-sellers del New York Times i el guanyador sis vegades del Nickelodeon Kids? Choice Award. El Jeff ha sigut nominat per la revista Times com una de les 100 persones més influents del món. També és el creador de Pop­tropica, que la revista Times va esmentar com un dels 50 millors webs. Va pa...