Diari Del Rowley. Un Noi Superguai eBook

ISBN 9788491378105
AUTOR(A) Jeff Kinney
FECHA 2019
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,92 MB
Emprende2020.es Diari Del Rowley. Un Noi Superguai Image
Em dic Rowley Jefferson i aquest és el meu llibre. Ara tinc un diari com el meu amic Greg! Li he posat per títol Diari del Rowley, perquè parla de mi, un xaval superguai. També hi apareix molt el Greg, perquè és el meu millor amic. De vegades els pares em diuen coses no gaire bones sobre el Greg i entenc que no el veuen com jo. Jo espero que us agradi el meu llibre, perquè he pencat molt per fer-lo. I també espero que li agradi al Greg.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Diari Del Rowley. Un Noi Superguai en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Diari Del Rowley. Un Noi Superguai en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Diari Del Rowley. Un Noi Superguai en tu teléfono, tableta o navegador!

Autor: KINNEY JEFFEditorial: ESTRELLA POLARAño Public.: 2019Encuadernación: CARTONE

JOURNAL™, el disseny de Greg Heffley™ i el disseny de la coberta són marques registrades de Wimpy Kid, Inc. Tots els drets reservats. Coberta dissenyada per Jeff Kinney, ... El meu llibre es diu Diari del Rowley. Un noi superguai. És perquè això és el que sempre diu el meu pare quan parla de mi.