Ous Durs eBook

ISBN 9788496788183
AUTOR(A) Marisa Nuñez, Mariona Cabassa
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,61 MB
Emprende2020.es Ous Durs Image
La filla del carboner era coneguda per la seva intel•ligència. El príncep, atret pel seu enginy, la desafia en un joc intel•lectual que acabarà per marcar el destí de les seves vides… Reconstruït a partir d’una versió oral del Magrib, aquest conte, de caràcter híbrid, coneix una difusió lingüística i cultural extraordinària; podem trobar variants d’aquest relat a indrets d’Europa com Finlàndia, amb el títol de Els ous durs, o la recollida per Afanasiev a Rússia, amb el títol de La noia llesta. La clau del conte està en el repte intel•lectual, en el joc de preguntes i respostes, en la capacitat de desenvolupar amb enginy i astúcia les tasques impossibles fins a despertar la sensibilitat i entendrir el cor d’un ésser injust i capritxós. Les situacions, les endevinalles imposades pel rei o pel tsar, varien en funció dels països, és comú al desenllaç el triomf de la saviesa i la reconciliació; en aquest cas es parteix d’una versió oral magribí: els pobles berbers de Cabília han contat la història de la filla del carboner a moltes generacions perquè l’amor és un dels temes essencials de la literatura oral d’aquestes tribus nòmades. La il•lustradora portuguesa Teresa Lima, que es presenta amb aquesta proposta al mercat espanyol, ens ofereix un treball minuciós, de traç delicat i gran sensibilitat. MENCIÓ WHITE RAVEN 2008 Text de Marisa Núñez, a partir d’un conte magrebí Il·lustrations de Teresa Lima Traducció del castellà d'Ariadna Martin
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Ous Durs con emprende2020.es. Lea el PDF de Ous Durs en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Ous Durs y otros libros de Marisa Nuñez, Mariona Cabassa.

osu! - Rhythm is just a *click* away! With Ouendan/EBA, Taiko and original gameplay modes, as well as a fully functional level editor.

Entradas sobre ous durs escritas por Sopadefarigola. Ingredients . 1 dotzena d'ous frescos. Preparació. Els posem a la safata que es fa servir per coure les verdures al vapor de l'OLLA A PRESSSIÓ, posem 3 dits d'aigua a l'olla (l'aigua no els ha de tocar).Quan l'olla agafi la pressió màxima deixem coure 5 minuts, parem el foc.