Peter Pan (Catalan) eBook

ISBN 9788498045208
AUTOR(A) J. M. Barrie, David Fernandez Villarroel
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,79 MB
Emprende2020.es Peter Pan (Catalan) Image
Una nit, tres germanets, John, Michael i Wendy, se?n van volant de casa seva guiats pels poders màgics de Peter Pan. I així, volant, arriben al País de Mai Més, on viuen divertides i perilloses aventures. A més de Peter Pan, el nen que no volia créixer, en el llibre apareixen altres personatges presents per sempre en la fantasia infantil, com la fada Campaneta o el malvat capità Garfi.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Peter Pan (Catalan) con emprende2020.es. Lea el PDF de Peter Pan (Catalan) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Peter Pan (Catalan) y otros libros de J. M. Barrie, David Fernandez Villarroel.

Fabulosa receta para Pan a la catalana. El típico pan preparado a la catalana... es uno de más populares de España. Sus secretos son evidentes: buen pan, bien aceite y bien jamón... si los tres ingredientes son buenos... a disfrutar!!!

Peter Pan vola cada nit a Londres per sentir com la Wendy explica contes als seus germans, especialment els que tracten sobre ell i les aventures de la seva colla al País de Mai-més. Una nit els proposa d'acompanyar-lo, gràcies a la pols de la fada Campaneta, que sempre l'acompanya.