Peter Pan (Catalan) eBook

ISBN 9788498045208
AUTOR(A) J. M. Barrie, David Fernandez Villarroel
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,38 MB
Emprende2020.es Peter Pan (Catalan) Image
Una nit, tres germanets, John, Michael i Wendy, se?n van volant de casa seva guiats pels poders màgics de Peter Pan. I així, volant, arriben al País de Mai Més, on viuen divertides i perilloses aventures. A més de Peter Pan, el nen que no volia créixer, en el llibre apareixen altres personatges presents per sempre en la fantasia infantil, com la fada Campaneta o el malvat capità Garfi.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de Peter Pan (Catalan) en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de Peter Pan (Catalan) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Peter Pan (Catalan) en tu teléfono, tableta o navegador!

PETER PAN (CATALA) (UN CONTE A LA BUTXACA) de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Peter Pan vola cada nit a Londres per sentir com la Wendy explica contes als seus germans, especialment els que tracten sobre ell i les aventures de la seva colla al País de Mai-més. Una nit els proposa d'acompanyar-lo, gràcies a la pols de la fada Campaneta, que sempre l'acompanya.