El Sol I La Pluja eBook

ISBN 9788448907631
AUTOR(A) Vv.aa.
FECHA 2000
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,92 MB
Emprende2020.es El Sol I La Pluja Image
El sol i la pluja és un recull de poemes escrits i il·lustrats per nenes i nens com vosaltres i que no desmereix en absolut dels que són fets per poetes i il·lustradors adults. Llegiu-lo, mireu detingudament els dibuixos i, perquè no?, animeu-vos a escriure poesia i engresqueu-vos a il·lustrar-la tal com han fet els autors d'aquest llibre.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de El Sol I La Pluja en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de El Sol I La Pluja en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Sol I La Pluja en tu teléfono, tableta o navegador!

Un dels efectes de la pluja àcida consisteix en la dissolució dels aluminosilicats (un mineral que conté alumini i silici) presents en el sòl, que dóna lloc de mobilitat a l'alumini, que després competeix amb altres elements, en la fixació en les plantes i impedeix el seu creixement.

Poesia del sol, entre la pluja i la son Señor Sol (Lydia Raquel Pistagnesi) Golpea suavemente. la tímida lluvia. contra los cristales. Música ligera. crea misteriosos. ritmos ancestrales. Trinos en la fonda. evocan misterios. hechos melodía. Pinceles etéreos. salpican colores. mientras las fragancias.