La Narrativa Insular Del Segle Xx eBook

ISBN 9788496841222
AUTOR(A) Pilar Arnau
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,11 MB
Emprende2020.es La Narrativa Insular Del Segle Xx Image
Fins ben entrat el segle xx, la poesia fou el gènere dominant en la literatura catalana insular. Malgrat alguns intents més propers a la prosa costumista que a un projecte novel·lístic, caldrà esperar fins a la postguerra perquè s’enceti un procés narratiu ambiciós, amb les obres d’autors com Llorenç Villalonga o Blai Bonet. Els canvis socioeconòmics, polítics i culturals dels anys seixanta motivaren l’aparició d’una generació d’escriptors que escolliren la narrativa com a mitjà d’expressió. Aquest volum ofereix una panoràmica sintetitzada de la narrativa insular del segle xx i se centra en les obres aparegudes a partir de la postguerra, sobretot des de l’eclosió novel·lística del final dels anys seixanta fins a l’any 2000.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Narrativa Insular Del Segle Xx en formato PDF. El libro La Narrativa Insular Del Segle Xx en formato MOBI. El libro La Narrativa Insular Del Segle Xx en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pilar Arnau. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Esta web utiliza cookies para obtener datos estadísticos de la navegación de sus usuarios. Si continúa navegando consideramos que acepta su uso. ... La narrativa insular del segle XX Arnau i Segarra, ...

Aquest volum ofereix una panoràmica sintetitzada de la narrativa insular del segle xx i se centra en les obres aparegudes a partir de la postguerra, sobretot des de l'eclosió novel·lística del final dels anys seixanta fins a l'any 2000.