La Narrativa Insular Del Segle Xx eBook

ISBN 9788496841222
AUTOR(A) Pilar Arnau
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,84 MB
Emprende2020.es La Narrativa Insular Del Segle Xx Image
Fins ben entrat el segle xx, la poesia fou el gènere dominant en la literatura catalana insular. Malgrat alguns intents més propers a la prosa costumista que a un projecte novel·lístic, caldrà esperar fins a la postguerra perquè s’enceti un procés narratiu ambiciós, amb les obres d’autors com Llorenç Villalonga o Blai Bonet. Els canvis socioeconòmics, polítics i culturals dels anys seixanta motivaren l’aparició d’una generació d’escriptors que escolliren la narrativa com a mitjà d’expressió. Aquest volum ofereix una panoràmica sintetitzada de la narrativa insular del segle xx i se centra en les obres aparegudes a partir de la postguerra, sobretot des de l’eclosió novel·lística del final dels anys seixanta fins a l’any 2000.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro La Narrativa Insular Del Segle Xx en formato PDF. El libro La Narrativa Insular Del Segle Xx en formato MOBI. El libro La Narrativa Insular Del Segle Xx en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pilar Arnau. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Sense renunciar al plaer de la lectura literària, convé disposar d'uns elements que contextualitzen les obres llegides a fi de situar-les en el seu marc històric, social i cultural. Aquest volum presenta una panoràmica de conjunt sobre la narrativa catalana al llarg del segle passat.

La narrativa catalana del segle XX LinkedIn emplea cookies para mejorar la funcionalidad y el rendimiento de nuestro sitio web, así como para ofrecer publicidad relevante. Si continúas navegando por ese sitio web, aceptas el uso de cookies.