La Narrativa Insular Del Segle Xx eBook

ISBN 9788496841222
AUTOR(A) Pilar Arnau
FECHA 2012
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,12 MB
Emprende2020.es La Narrativa Insular Del Segle Xx Image
Fins ben entrat el segle xx, la poesia fou el gènere dominant en la literatura catalana insular. Malgrat alguns intents més propers a la prosa costumista que a un projecte novel·lístic, caldrà esperar fins a la postguerra perquè s’enceti un procés narratiu ambiciós, amb les obres d’autors com Llorenç Villalonga o Blai Bonet. Els canvis socioeconòmics, polítics i culturals dels anys seixanta motivaren l’aparició d’una generació d’escriptors que escolliren la narrativa com a mitjà d’expressió. Aquest volum ofereix una panoràmica sintetitzada de la narrativa insular del segle xx i se centra en les obres aparegudes a partir de la postguerra, sobretot des de l’eclosió novel·lística del final dels anys seixanta fins a l’any 2000.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de La Narrativa Insular Del Segle Xx con emprende2020.es. Lea el PDF de La Narrativa Insular Del Segle Xx en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Narrativa Insular Del Segle Xx y otros libros de Pilar Arnau.

La narrativa insular del segle XX: Un viatge imaginari i altres narracions, un recull de contes de l´escriptor Miquel López Crespí Un pròleg que té voluntat de pròleg. El present és un llibre important: reuneix alguns dels millors contes d'un dels millors contistes catalans de la segona meitat del segle XX.

Narrativa hispanoamericana del siglo XX (1ª generación) ... (1949), historia de un levantamiento de esclavos en Haití en el siglo XVIII. En la misma época se ambienta El siglo de las luces (1962).