La Vall Dels Cavalls eBook

ISBN 9788492549849
AUTOR(A) Jean M. Auel
FECHA 2009
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,61 MB
Emprende2020.es La Vall Dels Cavalls Image
La vall dels cavalls és una odissea inoblidable que transcorre en un món llunyà, primitiu i exòtic, ple de misteris insondables. En aquesta segona entrega de la tetralogia Els fills de la terra, i que encapçala El clan de l’ós de les cavernes, ja publicat en butxaca dins d’aquest segell, l’autora, Jean M.Auel, reprèn el personatge de la bella Ayla, la noia de cromanyó cridada i posteriorment desterrada per un clan nòmada neardental. A la recerca de la seva gent, Ayla viatjarà sense rumb per les estepes, sota un fred glacial i amb l’única companyia de les feres, fins a trobar una vall amagada habitada per cavalls salvatges. Allà, en solitud, regnarà sobre els animals i aprendrà els secrets del foc i de la dura supervivència... Fins al dia que coneix Jondalar, un viatger errant de la seva raça, amb qui haurà d’afrontar un futur que es debat entre la por, el dubte i l’esperança.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Vall Dels Cavalls en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de La Vall Dels Cavalls en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Vall Dels Cavalls en tu teléfono, tableta o navegador!

Sinopsis de: "La vall dels cavalls" La segona novella de la cèlebre saga ELS FILLS DE LA TERRA®, de Jean M. Auel Explica com és la vida de l'Ayla sense el Clan, la soledat i la necessitat de trobar els de la seva estirp, els Altres, als quals encara no coneix. Els records viscuts entre el Clan i, ...

Los 16 mejores tramos del Camí de Cavalls. Senderismo en Menorca. Las etapas, distancia, tiempo, accesos, servicios, mapa, playas, lugares de interés.