Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) eBook

ISBN none
AUTOR(A) Institut De Recerca Del Baix Montseny
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,59 MB
Emprende2020.es Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) Image
Llibre editat amb motiu del desè aniversari de la recuperació del Ball de Gitanes a Sant Celoni, tradició perduda des dels anys seixanta del segle XX. Conté imatges de ballades i colles des de inicis del segle XX fins als anys de la recuperació.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Descubre el libro de Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) con emprende2020.es. Lea el PDF de Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) y otros libros de Institut De Recerca Del Baix Montseny.

Les Gitanes de Sant Vicenç de Castellet. Inici ORIGEN DEL BALL DE GITANES Les Gitanes a Sant Vicenç > > ... Sant Celoni Sant Cugat del Vallès Sant Esteve de Palautordera Sant Llorenç Savall ... Definicions dels balls. Poblacions. MAPA WEB.

El Ball de Gitanes de Moià es ballava i es balla principalment per Sant Sebastià (festa major d'hivern) i la festa major d'estiu (Santa Maria). Aquest ball va comptar des de els seus inicis amb una curiositat que trobem en algun altre ball dins la geografia catalana (balls de gitanes de la Catalunya Nova, ball de gitanes al Vallès...): ballaven parelles fetes únicament per homes.