Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) eBook

ISBN none
AUTOR(A) Institut De Recerca Del Baix Montseny
FECHA none
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,93 MB
Emprende2020.es Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) Image
Llibre editat amb motiu del desè aniversari de la recuperació del Ball de Gitanes a Sant Celoni, tradició perduda des dels anys seixanta del segle XX. Conté imatges de ballades i colles des de inicis del segle XX fins als anys de la recuperació.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) en formato PDF. El libro Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) en formato MOBI. El libro Imatges D'una Festa (Els Balls De Gitanes A Sant Celoni) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Institut De Recerca Del Baix Montseny. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

El ball de gitanes de Sant Celoni està documentat de l'any 1767, sent un dels més antics del país. El Capità amb els seus balladors i el Vell i la Vella presideixen la comitiva, el grup de música toca durant tota la cercavila, els dansaires no se'n poden estar i fan alguns balls al mig del carrer.

D'una banda, Antoni Matas, que era el president de l'entitat, ... el qual també s'encarregà d'ensenyar els balls que havia après en les ballades dels anys quaranta, en les quals va formar part de la colla dels solters. ... Gitanes Sant Celoni Follow. Piulades oficials de la Colla de Gitanes de Sant Celoni.