Jo No: Memories D Infantesa I Juventut eBook

ISBN 9788466408202
AUTOR(A) Joachim Fest
FECHA 2007
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,56 MB
Emprende2020.es Jo No: Memories D Infantesa I Juventut Image
Professor d’un col•legi, el pare de Fest, de profundes conviccions catòliques, va ser-ne acomiadat per negar-se a acceptar el nazisme, una actitud que va mantenir amb fermesa a pesar de les privacions que va patir la seva família. D’aquesta manera, es va convertir en un model de conducta per als seus fills. El mateix Joachim Fest va ser expulsat de l’escola per criticar Hitler i, durant la guerra, va allistar-se com a voluntari a l’Exèrcit per evitar el seu reclutament en la facció militar del braç armat del partit nazi, la temuda Waffen-SS. Després d’obres excepcionals de Fest com la seva biografia de Hitler i el seu llibre sobre el final del Tercer Reich, aquestes memòries d’infància i joventut constitueixen un viu testimoni de la implantació de la dictadura nazi, la Segona Guerra Mundial i la postguerra. La seva singularitat radica en la seva arriscada dissidència respecte a l’ambient imperant a l’Alemanya d’aquella tràgica època. “Una obra mestra. Una història sobre com va ser possible mantenir la decència”. Matthias Matussek, Der Spiegal.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro Jo No: Memories D Infantesa I Juventut en formato PDF. El libro Jo No: Memories D Infantesa I Juventut en formato MOBI. El libro Jo No: Memories D Infantesa I Juventut en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joachim Fest. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Jo No: Memories D Infantesa I Juventut de Joachim Fest . Para recomendar esta obra a um amigo basta preencher o seu nome e email, bem como o nome e email da pessoa a quem pretende fazer a sugestão. Se quiser pode ainda acrescentar um pequeno comentário, de seguida clique em enviar o pedido.

L'Elisenda Baró i el Lucas Bogaert són dos participants de la tercera fase del Programa Joves i Ciència de la Fundació Catalunya La Pedrera que tot just aquest any finalitzen el seu pas pel programa i ben aviat començaran els seus estudis universitaris.