En Pep Va A L Escola eBook

ISBN 9788466138628
AUTOR(A) Nick Denchfield
FECHA 2015
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,86 MB
Emprende2020.es En Pep Va A L Escola Image
Una nova aventura d'en Pep, amb figures amb moviment i una sorpresa al final!En Pep és un dormilega i sempre li costa molt llevar-se. Com s'ho farà avui, que és el primer dia d'escola?
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro En Pep Va A L Escola en formato PDF. El libro En Pep Va A L Escola en formato MOBI. El libro En Pep Va A L Escola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Nick Denchfield. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

L'Escola en els seus inicis pren el model de l'escola de pastors d'Astúries (Picos d'Europa) i de les escoles oficials del País Basc, Artzai Eskola i l'Escola de pastors d'Iparralde. En els darrers anys han sorgit noves iniciatives a Andalusia i molt recentment al territori "País Románico" (Castella Lleó i Cantabria).

Este sitio web utiliza cookies para mejorar tu experiencia, incrementar la seguridad del sitio y mostrarte anuncios personalizados. Haz clic aquí si deseas obtener más información o ajustar la configuración.Al hacer clic en el sitio o navegar por él, aceptas el uso que hacemos de las cookies.