La Crisi De La Transmissio De La Fe eBook

ISBN 9788466120289
AUTOR(A) Lluis Duch
FECHA 2008
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,30 MB
Emprende2020.es La Crisi De La Transmissio De La Fe Image
En la societat dels nostres dies, les transmissions familiars, religioses, polítiques i culturals es troben en una situació d´una gran precarietat. L´ésser humà es constitueix com a humà gràcies a les informacions transmeses que, des del moment mateix del naixement fins a la mort, li proporcionen les estructures necessàries per a desenvolupar-se com a persona. Sense aquestes estructures, l´ésser humà està abocat a la deshumanització. A partir de les estructures d´acollida fonamentals (la codescendència o família, la coresidència o ciutat i la cotranscendència o religió) i de la descripció dels factors que incideixen en les transmissions culturals, Lluís Duch aprofundeix en l´estat de les transmissions de la fe i de la imatge de Déu en un temps de crisi com l´actual i entreveu quin pot ser-ne el futur.
DESCARGAR
LEER EN LINEA
Cuida los árboles y descarga el libro de La Crisi De La Transmissio De La Fe en formato electrónico. En emprende2020.es encontrará el libro de La Crisi De La Transmissio De La Fe en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Crisi De La Transmissio De La Fe en tu teléfono, tableta o navegador!

"La crisis de la transmisión de la fe" ha nacido de las conferencias pronunciadas por el autor en la X Aula Joan Maragall, en la edición de 2007. Ofertas especiales y promociones. Amazon Business - Precios con IVA excluido, gestión de facturas con IVA, cuentas multiusuario y más. Crea una cuenta gratis. Descripción ...

El libro La catequesis ante la crisis de transmisión de la fe ha sido registrado con el ISBN 978-987-1177-78-3 en la . Este libro ha sido publicado por San Benito en el año 2008 en la ciudad de Ciudad Autónoma de Buenos Aires, en Argentina. Además de este registro, existen otros libros publicados por la misma editorial.