El Llibre De Les Virtuts Per A Nens eBook

ISBN 9788440673732
AUTOR(A) William J. Bennett
FECHA 1997
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,71 MB
Emprende2020.es El Llibre De Les Virtuts Per A Nens Image
Torna-ho a provar - Persevera - Es pot fer - El petit heroi d´Holanda - La llebre i la tortuga - Les estrelles dalt del cel - El petit Pere - Una vegada hi havia una nena - Si us plau - Es busca un nen - A la prada - La gallineta vermella - El rei i e
DESCARGAR
LEER EN LINEA
El libro El Llibre De Les Virtuts Per A Nens en formato PDF. El libro El Llibre De Les Virtuts Per A Nens en formato MOBI. El libro El Llibre De Les Virtuts Per A Nens en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor William J. Bennett. Disfruta leyendo con el sitio web emprende2020.es.

Una col•lecció divertida i plena de color, ideal com a regal d'aniversari per als més petits. Quantes orelles té un conill?, quantes dents ensenya el ratolí?, quantes espelmes té el meu pastís?... Una manera interactiva i lúdica per a que nens i nenes aprenguin els números i es familiaritzin amb la seva edat. Perquè ara ja són grans!

El llibre porta per títol Escola de fantasia i conté perles com el capítol quart, titulat 'Nou maneres d'ensenyar els nens a odiar la lectura'. Ens permetem la llicència de capgirar l'ordre (avui ens sembla més vigent així) d'aquest quasi-decàleg per desincentivar els més petits a llegir: